h1

Nou.

iulie 25, 2009

Da, e nou totul. Am decis să las totul în voia sorţii. Nu are rost să mă mai chinui. Nu rezolv nimic. Am început o viaţă nouă. Una fără planuri, fără idei. Mi-am dat seama că eu sunt cea mai importantă pentru mine. Aşa că, având în vedere că mă aflu pe o insulă, la 1 600 şi ceva de kilometri de casă, voi ieşi mai des din casă. Am decis să duc o viaţă mai sănătoasă pentru că slabisem mult în ultima vreme. Dar nu faptul că sunt slabă ma deranjează, ci faptul că nu mă simt bine. Aşa că, trebuie să mă pun pe picioare. Da, mai şi lucrez. Nu prea mult, dar e prima dată când fac asta cu adevărat. A fost greu la început, acum e ok.

Ieri am fost la film. Nu voiam, dar era vorba de Harry Potter. Nu a fost mare chestie. Ştiam că nu e mare chestie, din carte. E doar o punte între 5 si 7. Şasele e mai mult comedie romantică. Eu l-am văzut de la ora 22 pentru că mă hotărâsem prea târziu şi nu am mai găsit bilete pentru mai devreme. A durat mult. A trecut repede. Nu a fost plictisitor, dar nici incitant. Am plecat la ora 00:45 de la mall, eram tare obosită, dar nu mi-a părut rău. Totuşi e Harry Potter.

Mâine mă voi duce să vizitez muzee, temple şi biserici şi ce mai e de vizitat. Va fi o zi lungă. Sper eu şi frumoasă. Cam atât. O seară, sper eu, răcoroasă.

P.S. Am început să scriu nişte poveşti. De fapt un roman. O să vă fac cunoştinţă în curând cu personajul meu.

Reclame

2 comentarii

  1. fain !


  2. pai..distractie placuta maine. si sa ai grija de tine:X
    si abia astept sa vad povestea:X
    dor de tine. :-<Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: