h1

1. Descrierea personajelor

Iulie 30, 2009

1. PERSONAJELE. Nu vom avea multe personaje pentru a nu creea haos.

Personajele principale sunt Jessica Lewis ( Jess ), o fată de 18 ani, roşcată, cu părul ondulat, înaltă, rebelă, populară, cu un stil prin care nu trecea niciodată neobservată. Obişnuia să se îmbrace după cum se simţea în ziua respectivă. Dacă nu era o zi prea bună pentru ea se îmbrăca cu jeanşi, tricou şi tenişi, iar în zilele în care se simţea bine îşi lua fustă, sandale şi tricouri colorate. Celălalt personaj este fratele Jessicăi, Edward care spre deosebire de sora sa el era un tip cuminte de aproape 17 ani. Era opusul surorii lui. Era singuratic, timid, cuminte, tocilar. Se îmbrăca fără stil. De fapt nici nu îşi cumpăra haine. Strângea banii pentru viitor. Simţea el că într-o zi nu va mai avea ce are.

Cei doi nu erau cunoscuţi ca frate şi soră. Erau atât de diferiţi, plus că nu vorbeau niciodată. Niciodată nu au fost apropiaţi deşi locuiesc în aceeaşi casă. Părinţii lor au divorţat cand Edward avea doar 3 ani. Mama lor nu a fost niciodată ca o mamă. E medic. Viaţa ei înseamnă doar spitalul. Tatăl lor, Fill Lewis, locuieşte în altă ţară. Singurele lucruri care îl mai leagă de copii lui sunt pensia alimentară şi banii de vacanţă. Pe scurt, banii. Aşa că cei doi au fost crescuţi de bone, putând face ce vor, având totul la dispoziţie.

Chiar dacă Jess e înconjurată de prieteni, încă de la grădiniţă o are pe Patricia Hilson ( Paty ). Cele două sunt de nedespărţit. Paty e o fată brunetă, rebelă, plină de viaţă. Şi Edward are un prieten, de fapt unicul prieten, Andy Shpitz. Un tip la fel ca şi el. Poate chiar mai timid.

Ultimul, dar nu cel din urmă este Justin Johnson ( J.J. ). El e băiatul râvnit de toate fetele din şcoală. Blond, înalt, marea sa iubire fiind motorul primit cadou de la părinţi cu greu.

Prin ce vor trece aceste personaje ? Staţi pe aproape si veţi afla.

Anunțuri

7 comentarii

  1. pare promitator, sincer ma uimesti…
    interesante nume, sa vedem ce iese 🙂


  2. holy cow. personajele astea par mai ciudate decat greg


  3. Şi încă nu aţi văzut nimic!


  4. hmmm…interesant..vom vedea ce urmeaza:>


  5. Interesant sa ma tii la curent


  6. […] » 2. Şi aşa a început totul… ( The begining ) august 4, 2009 Este dimineaţă. Majordomul îi invită la micul dejun pe cei trei membrii ai familiei, Edward, Jess şi mama lor. […]


  7. suna interesant :”>Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: