h1

4. Fapte…

August 24, 2009

Jess şi-a luat o rochie roşie. Voia să atragă priviri. Voia să fie remarcată. Nu ştia ce fel de petrecere va fi de fapt.

Au ajuns. Petrecerea era la casa unui prieten. Era linişte afară. Jessicăi i se parea ciudat asta. Totuşi era petrecere. Se astepta la oameni, la muzică. Nu era aşa deloc.

A intrat şi a fost întâmpinată de caţiva oameni. Au făcut cunoştinţa. Se auzea încet o muzică de cameră. Credea că vor sta pe canapea şi vor bea ceai. Eventual vor urmări şi un film gen ” Harry Potter”.

J.J. s-a apropiat de ea şi i-a soptit:

– Nu te teme. Nu vom sta pe canapea ca să ne uităm la filme plictisitoare.

– Sper! A răspuns Jess revoltată.

– Eşti sigură că vrei să te distrezi în felul nostru? Sigură sigură?!

– Da. Dacă sunt aici.

– Eu trebuie să stiu că eşti sigură.

– Da. Sunt sigură! Dar cum petreceţi voi?

– Vei vedea.

Au mai stat liniştiţi până când s-au adunat mai mulţi. Schimbaseră muzica şi volumul acesteia. Incepuse să pară a petrecere. Jess era gata să facă orice. Nu voia să pară mai jos decât ceilalţi. Plus că ieşirea asta a fost pentru a-i demonstra mamei ei că nu-i pasă. Că ea nu e ca şi fratele ei, care nu iese niciodată.

J.J. i-a adus un pahar şi a zis.

– Esti gata să petreci?

– Bineînteles.

Jess a luat paharul şi l-a băut pe tot în câteva secunde. Voia să pară că se descurcă cu bautura. Asa şi era. Doar că în general prefera bauturile care nu o faceau să nu mai fie ea chiar de la primul pahar.

– OK. Dar să ştii că nu scapi doar pentru că ai terminat paharul.

– OK. Nici nu am spus asta. M-am încalzit puţin. Doar că acum aş vrea să dansez. Dansezi?

– Cu tine? Da.

Era trecut de miezul nopţii când mama Jessicăi, Taylor Ritz a ajuns acasă. Credea că Jess adormise aşteptând-o . S-a dus să verifice. A bătut în uşa. Niciun zgomot. A intrat, a controlat în toată camera, apoi în toată casa. Nici urmă de Jess. S-a dus la Edward. A început să-l întrebe. El nu ştia nimic.  Mama a început să sune pe Jessica. Evident ea avea telefonul închis.

Între timp Jess era pe ringul de dans cu o sticla în mână. J.J. stătea deoparte şi o privea. S-a dus până la ea. A întrebat-o dacă poate mai mult. Jess evident că a acceptat să meargă mai departe.

Ce însemna mai departe nu ştia, dar ce mai putea fi? Era destul de beată. J.J. a scos din buzunar atunci o punguţa cu un praf alb. A adus o măsuţa. A pregătit praful şi a spus:

– Hai! Încearcă. O să te simţi şi mai bine. Sau nu ai curaj?

– Eu să nu am curaj? Bineînteles că am curaj. Şi trag aşa pe nas?

– Da. Hai!

Au ţinut- o aşa cam 30 min. Puţin câte puţin. Jess râdea în continuu. Povestea despre petrecerile la care mergea ea. A zis că niciodată nu s-a mai simţit atât de bine.

Era înca devreme. Ora 3. J.J. căuta un loc unde să doarmă. A găsit sus o camera liberă. A luat-o şi pe Jess cu el.  A încuiat şi s-a aşezat în pat. Jess alături de el. Era prea beată. Prea drogată. Nu înţelegea ce se întâmpla. Se simţea bine. Dar voia să continue. Instinctul ei ştia ce va urma. A început să-l sărute pe J.J. El credea că nu va mai apuca asta. Adică se astepta ca ea să adoarmă imediat.

A început să o sărute şi el. Jess s-a lăsat dezbrăcată. Au facut sex în noaptea aceea.

4 comentarii

  1. Tipic. Nu ma intriga mai nimic la serialu’ asta. Povestea clasica din toate filmele cu adolescenti. Ar trebui sa aduci ceva nou.


    • O sa vina cevaul acela mai acus. Ai rabdare. Nu o sa dezamagesc. Trust me!:D


  2. […] deschis Blog deschis « Ciudat! 5. Consecinţe septembrie 15, 2009 Au trecut 2 săptămâni de când Jess nu a mai petrecut timp cu J.J. De ce? Mama ei a pedepsit-o. A trimis-o la internatul […]


  3. ceva normal…..sex:|Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: