h1

Totul… despre sex!

februarie 21, 2010

E din ce în ce mai enervant. Peste tot sunt discuţii, sfaturi despre sex. Enervant! Dacă doresc să citesc o revistă găsesc numai articole de genul „Zece poziţii noi pentru tine şi el.” M-am săturat!

Nu pot să înţeleg de ce scrie toată lumea despre sex. Chiar nu ştiu oamenii să facă sex? Oricum mi se pare naşpa să încerci chestii de prin reviste, cărţi, cred că măcar la capitolul acesta poţi folosi puţină originalitate şi naturaleţe.

Poate voi suna ca o femeie de 70 ani, dar cred că toate aceste articole, nu fac decât să promoveze sexul. Asta nu e chiar un lucru rău, dar dacă ne amintim că toate copii de 12-13 ani citesc aceste reviste, nu prea mai e în regulă. Sunt de părere că îi influenţează şi astfel ajung să rămână fetele însărcinate pe la 13 ani… Un lucru care mie mi se pare urât şi trist. Cele mai multe dintre ele îşi pierd copilăria şi chiar şansa de a reuşi ceva în viaţă.

Revenind la articole. Cred că ar trebui să apară în „reviste de specialitate”, nu în toate cotidianele şi revistele. Nu e normal. Chiar sexul e singurul subiect ce trebuie promovat zi de zi şi in toate publicaţiile?

Acum trebuie să fii foarte atent ce cuvinte foloseşti pentru că orice poate fi interpretat. Poate că unele nu e normal să le foloseşti, dar fără să-ţi dai seama le spui. Nu e normal. Nu ştiu, dar ne stricăm pe zi ce trece. Nimic bun nu se mai promovează. Mi se pare trist. Tare trist.

Poate nu sunt cea mai în măsură să comentez despre lucrul acesta, dar acum, sunt tare revoltată. Doream să citesc şi eu nişte chestii nu prea interesante şi am găsit numai articole despre cum să-l „agăţi”, „înfierbânţi” şi altele de genul. Trist…

Reclame

One comment

  1. „Acum trebuie să fii foarte atent ce cuvinte foloseşti pentru că orice poate fi interpretat. Poate că unele nu e normal să le foloseşti, dar fără să-ţi dai seama le spui.”
    WORD! :))Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: