h1

Too late.

mai 12, 2010

Credeam în vorba aceea ” mai bine mai târziu decât niciodată”. Dar uneori chiar poate fi prea târziu. Şi ce faci atunci? Renunţi? Oricum ai renunţat cândva… Şi dacă nu poţi scăpa de conştiinţă, de regret, de curiozitate?

Uneori e cel mai bine să o laşi baltă, să renunţi, să uiţi… Nu are rost să învii trecutul. A fost.. nu mai este. Şi oricât ai vrea să dai timpul înapoi nu se mai poate. E prea târziu… Renunţă..!

Reclame

3 comentarii

  1. aifost pretentioasa sau ai asteptat sa se intample de la sine.povestirea e autobiografica sau aunei persoane fictive?trebuie sate misti tu mai mult decat cel care-ti place.poate e timid.n-o sa te invat eu cum sa te intalnest ca din intamplare cu el,cum sa-l atingi tot ca din intamplare,ei,prietenele o sa te invete ele ce sa faci. succes!


    • Imi pare rau, dar nu cred ca ai prins ideea. Nici eu nu am fost clara.
      multumesc oricum.


  2. imi pare bine ca recunosti ca n’ai fost clara.conditia principala si suficienta pt a rezolva o problema este ca intrebarea sa fie clara.altfel este o problema cu ipoteze .daca pici pe ipoteza dai ,din intamplare ,de solutie.nu stiu engleza;dar mai sus scrie „singuratate”.nu inteleg:daca vreti sa fiti intelese de ce nu scrieti clar:n’am prieten,n’am iubit,n’am prietena,sunt mai presus cu perceptele mele decat ceilalti.daca poza gravatar este a ta,esti ofata frumoasa!!ocupatie?din ce oras esti?scuze pt.per tuLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: