h1

Alright.

februarie 13, 2011

Da, pot fi şi în regulă. Încerc să las în urmă ce e de lăsat şi cu restul să plec înainte, pe drumul meu. Încerc să-mi văd de viaţa mea, să încerc să fiu fericită în nefericirea mea. Mereu am ştiu ce vreau şi am încercat să obţin ce-mi doresc, uneori reuşesc, alteori nu. Dar asta nu înseamnă că trebuie să plâng după ce nu am, ci trebuie să mă bucur de ce am şi să ştiu să-mi aleg dorinţele.

Săptămâna aceasta am trecut prin toate stările posibile şi nu mi-a plăcut. M-am simţit ca vechea eu. Dar mi-am revenit. Sunt bine şi voi fi şi mai bine.

În altă ordine de idei, mâine încep cel de-al doilea semestru din anul întâi de facultate. Sunt oarecum încântată, lucruri noi de învăţat, profesori noi, program destul de lejer. Singurul lucru de care mă tem este căldura. Pentru că pe o vreme frumoasă numai la facultate nu voi dori să fiu, dar sper să rezist tentaţiei măcar când e absolut necesar.

De asemenea, mâine este frumoasa zi a îndrăgostiţilor. Numiţi-mă insensibilă, sau ceva de genul, dar eu chiar nu ţin la o asemenea sărbătoare. E doar un alt mod de a face comercianţii să câştige un ban. Vrei să sărbătoreşti iubirea, sărbătoreşte-o când vrei tu, nu pe 14 februarie, părerea mea.

Cam atât. Sunt destul de decisă să-mi văd de drumul meu, să nu las pe nimeni să mă facă să mă rătăcesc nici măcar puţin. Ştiu unde trebuie să ajung şi nu voi strica asta.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: